fbpx
Szukaj
Close this search box.
kancelaria frankowicze dla firm

Polityka prywatności Facebook Ads

Polityka prywatności profilu KancelariaMedrecki


W Polityce prywatności znajdziesz informacje o tym w jaki sposób, w jakich celach oraz w jakim zakresie przetwarzamy Twoje dane osobowe w związku z prowadzeniem profilu KancelariaMedrecki

Polityka prywatności zawiera też informacje określone przepisami Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych, zwane dalej RODO).


KTO PRZETWARZA TWOJE DANE?

Administratorem Twoich danych osobowych jest Mędrecki, Wilk i Wspólnicy Kancelaria Adwokatów i Radców Prawnych Sp. k., zarejestrowana w KRS 0000793733. Nasza Kancelaria ma siedzibę we Wrocławiu przy ul. Wyścigowej 56i, 53-012 Wrocław. Możesz się z nami kontaktować pod adresem: biuro@medrecki-law.pl.


Z KIM MOŻESZ SIĘ KONTAKTOWAĆ W SPRAWACH DOTYCZĄCYCH DANYCH OSOBOWYCH?

We wszelkich sprawach ochrony danych kontaktuj się z naszym Inspektorem Ochrony Danych: Katarzyna Haręża, iod@medrecki-law.pl lub pisemnie, pisząc na adres: Inspektor Ochrony Danych Mędrecki & Partners Law Office sp.k.,  ul. Wyścigowa 56i, 53-012 Wrocław.


 SKĄD MAMY TWOJE DANE OSOBOWE?

Twoje dane osobowe pozyskujemy od Ciebie. Podajesz nam swoje dane:

1) dokonując subskrypcji naszego profilu poprzez kliknięcie ikony „Lubię to!” lub „Obserwuj”;

2) reagując na treści publikowane na naszym profilu lub publikując komentarz pod postami, które umieściliśmy na naszym profilu;

3) przesyłając nam dane w przypadku prowadzenia konwersacji przez chat,

4) przesyłając dane kontaktowe przez formularz w przypadku uruchomienia kampanii reklamowych.

Dodatkowo pozyskujemy dane przetwarzane w postaci plików cookies, więcej informacji znajdziesz w sekcji „PLIKI COOKIES”


W JAKIM CELU I NA JAKIEJ PODSTAWIE PRZETWARZAMY TWOJE DANE OSOBOWE?

Podane przez Ciebie dane przetwarzamy w celu prowadzenia profilu na portalu Facebook (na warunkach określonych przez ten portal) oraz w innych celach marketingowych, w tym wyświetlania reklam i udzielenia informacji o świadczonych usługach, realizując prawnie uzasadnione interesy Kancelarii, na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f RODO.

Jeśli wypełniasz formularz w celu wykonania analizy kredytu i wyrażasz zgodę na kontakt, Twoje dane są przetwarzane na podstawie udzielonej zgody w celu wykonania analizy i przedstawienia oferty, na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a RODO.


JAK DŁUGO PRZETWARZAMY TWOJE DANE?

 Twoje dane przetwarzamy:

  • do czasu odwołania przez Ciebie polecenia „Lubię to!” lub „Obserwuj”,
  • do czasu usunięcia komentarza opublikowanego przez Ciebie pod jednym z naszych postów,
  • do czasu zgłoszenia przez Ciebie sprzeciwu wobec przetwarzania danych.
  • do czasu odwołania przez Ciebie zgody marketingowej, w przypadku wypełnienia przez Ciebie analizy.

KTO JEST ODBIORCĄ TWOICH DANYCH OSOBOWYCH?

Odbiorcy Twoich danych:

  • Meta Platforms Ireland Limited., 4 Grand Canal Square, Grand Canal Harbour, Dublin 2, Irlandia – w związku z prowadzeniem portali: Facebook, a także Instagram
    i Messenger – w związku z wyświetlaniem reklam;
  • Google Ireland Limited, Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Irlandia – w zakresie danych zapisanych w plikach cookies, w związku z korzystaniem z Google Tag Manager,
  • Clearsite sp. z o.o. we Wrocławiu, ul. Wyścigowa 56i, 5 w związku z zarządzaniem profilem KancelariaMedrecki oraz kampaniami marketingowymi

GDZIE PRZEKAZUJEMY TWOJE DANE OSOBOWE?

Przetwarzamy Twoje dane na terenie Europejskiego Obszaru Gospodarczego, za wyjątkiem sytuacji opisanych poniżej.

W ramach przekazywania danych do odbiorców: Google Ireland Limited oraz Meta Platforms Limited dane podlegają transferowi do USA . Transfer danych poza Europejski Obszar Gospodarczy odbywa się na podstawie standardowych klauzul umownych (art. 46 ust. 2 RODO). Więcej informacji pod adresem:  

https://privacy.google.com/businesses/processorterms/mccs/ (Google Ireland Limited)

https://www.facebook.com/legal/EU_data_transfer_addendum (Meta Platforms Limited)

 

JAKIE MASZ PRAWA?

Możesz złożyć wnioski opisane poniżej w związku z przetwarzaniem Twoich danych osobowych pisząc na adres iod@medrecki-law.pl lub w inny wybrany przez Ciebie sposób.

Masz prawo żądać dostępu do danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia danych osobowych, ograniczenia przetwarzania swoich danych osobowych, przenoszenia swoich danych osobowych do innego administratora.

Możesz cofnąć zgodę na przetwarzanie danych osobowych w każdym momencie. Cofnięcie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem.

Masz prawo wnieść skargę do organu nadzoru – Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych, ul. Stawki 2, 00-193 Warszawa.


PRAWO DO SPRZECIWU

Możesz też wnieść sprzeciw wobec przetwarzania w celach wynikających z prawnie uzasadnionych interesów administratora, jeśli jest to uzasadnione Twoją szczególną sytuacją. Sprzeciw wobec  przetwarzania w celach marketingowych wobec dokonanego w tych celach profilowania możesz złożyć w każdym momencie i nie wymaga on uzasadnienia.

W celu złożenia sprzeciwu skontaktuj się z nami pisząc na adres iod@medrecki-law.pl
lub w inny wybrany przez Ciebie sposób.


PROFILOWANIE

Dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanemu podejmowaniu decyzji, w tym profilowaniu w rozumieniu art. 22 RODO.


PLIKI COOKIES

Przechowujemy zapytania HTTP, które są pobierane automatycznie od użytkowników odwiedzających profil i wyświetlających reklamy publikowane przez profil (zwane „plikami Cookies”). Możesz zmienić ustawienia i określać warunki przechowywania oraz dostępu do danych, tak aby pliki cookies były blokowane albo aby informowano, że są wysyłane na urządzenia użytkownika. Dane są wykorzystywane do administrowania profilem, ustalenia preferencji i w innych celach marketingowych.


GOOGLE TAG MANAGER

Google Tag Manager jest systemem do zarządzania tagami i kodami umieszczanymi na stronach internetowych lub profilach w mediach społecznościowych. W ramach Google Tag Manager Google może zbierać informacje np. o sposobach korzystania z usługi i tagów oraz o stosowanych tagach. Dane są używane zgodnie z polityką prywatności Google. Polityka prywatności Google dostępna pod adresem: https://policies.google.com/privacy.


FACEBOOK PIKSEL

Korzystamy z Facebook Piksel, który umożliwia wyświetlanie reklam Kancelarii na portalu Facebook jego użytkownikom portalu Facebook, którzy wykazali zainteresowanie materiałami publikowanymi przez Spółkę w sieci Internet lub interesują się materiałami tego rodzaju. Funkcja Facebook Pixel pozwala również na uzyskanie statystyk dotyczących korzystania ze Strony. Więcej: https://www.facebook.com/business/help/651294705016616, wyłączenie Pixel: https://de-de.facebook.com/business/help/1415256572060999?helpref=uf_permalink albo na stronie https://www.facebook.com/settings?tab=ads. W celu wyłączenia funkcji należy zalogować się do portalu Facebook.


ODNOŚNIKI DO INNYCH STRON

W Serwisie znajdują się również odnośniki do innych stron WWW. Zasady korzystania ze stron internetowych i zachowania prywatności użytkowników stron, do których użytkownik zostaje przekierowany za pomocą odnośnika, są zamieszczone na tych stronach.


BEZPIECZEŃSTWO INFORMACJI

Spółka stosuje odpowiednie środki techniczne i organizacyjne by dane osobowe Użytkownika były bezpieczne, w tym zabezpiecza dane osobowe przed nieuprawnionym dostępem, ich utratą lub zniszczeniem. W celu zapewnienia bezpieczeństwa danych osobowych Użytkownika zostały wdrożone odpowiednie zabezpieczenia personalne, organizacyjne, techniczne (informatyczne) i fizyczne.


ZMIANY POLITYKI PRYWATNOŚCI

Możemy wprowadzać zmiany w Polityce Prywatności, w szczególności w celu jej dostosowania do wymogów określonych obowiązującymi przepisami prawa, informując o dokonanych zmianach na profilu KancelariaMedrecki

Data aktualizacji: 25.09.2023 r.

Najnowsze wpisy:

kredyt chf spłacony

Spłacony kredyt frankowy a pozew

Osoby które w przeszłości zaciągnęły kredyty powiązane z kursem franka szwajcarskiego, mogą podważać w sądach nie tylko czynne umowy kredytowe. Frankowicze, którzy już kilka lat

Masz pytania?
Czekamy na kontakt:

Wyrażam zgodę na kontakt e-mailowy oraz telefoniczny, w tym SMS z ofertą Mędrecki, Wilk i Wspólnicy Kancelaria Adwokatów i Radców Prawnych Sp.k. zgodnie z Polityką prywatności.